Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A további böngészéssel hozzájárulsz a cookie-k használatához.

 

Liofilizált gyümölcsök

Fagyasztva szárított tőzegáfonyak

Fagyasztva szárított
tőzegáfonya

100% tiszta tőzegáfonya –
hozzáadott anyagok nélkül.

Megnézem
Fagyasztva szárított vadcseresznye

Fagyasztva szárított
vadcseresznye

Ropogós, 100% vadcseresznye hozzáadott
cukor 
és tartósítószer nélkül.

Megnézem
Flavonoid-mix

Fagyasztva szárított
Flavonoid-mix

Ropogós gyümölcskeverék
liofilizált vadcseresznyével, kékáfonyával, eperrel.

Megnézem
Fagyasztva szárított málna

Fagyasztva szárított
málna

Intenzív ízű, 100% természetes málna,
fagyasztva szárítva.

Megnézem
Több mint szörp – Fahéjas alma

Fagyasztva szárított
földieper

100% természetes, fagyasztva szárított
földieper.

Megnézem
Fagyasztva szárított szeletelt tőzegáfonya

Fagyasztva szárított
szeletelt tőzegáfonya

100% tiszta tőzegáfonya –
hozzáadott anyagok nélkül.

Megnézem
 
HPLC vizsgálat

A tőzegáfonya hatásai a népgyógyászat tükrében

A tőzegáfonya évszázadok óta ismert a népi gyógyászatban, különösen a húgyutak természetes támogatásában betöltött szerepe miatt. A modern érdeklődés ellenére fontos tudni: alkalmazása nem helyettesíti az orvosi diagnózist, és kizárólag kiegészítő jelleggel érdemes használni.

Tovább olvasok…
Liofilizálás vagy aszalás?

Liofilizálás vagy aszalás? Így döntesz jól, ha gyümölcsöt keresel

Mi a különbség az aszalt és a liofilizált gyümölcs között? Miért válasszuk a modernebb megoldást, ha a tápanyagok, az íz és az élmény is számít? Mutatjuk!

Tovább olvasok…
Glicerin szerepe

Liofilizálás: A gyümölcsök természetes frissességének titka

Ismerd meg a liofilizálást – egy modern eljárást, amely megőrzi a gyümölcsök frissességét és tápanyagait. Tudatos nassolás, kompromisszumok nélkül.

Tovább olvasok…
Liofilizált gyümölcs felhasználása

Liofilizált gyümölcs felhasználása: receptek és tippek

Fedezd fel, hogyan használhatod fel kreatívan a liofilizált gyümölcsöket receptekben és nassolás közben egyaránt – tippek, amikkel garantált az élmény!

Tovább olvasok…
Az oldal tetejére